За Нас

Вътрешна психология и импулс за споделяне с клиенти:

Премахване на излишното по функционален минималистичен начин.

 

Визия

Студио за интериорен дизайн Ivelina Arsova  е посветено на мисията да създава пространство, което е най-подходящото за нуждите хармоничното усещане на нашите клиенти.

Всеки проект е уникален, защото и всеки клиент е уникален сам по себе си. С грижа към малките детайли, успяваме да достигнем до същностна на всеки човек и да превърнем неговото жилище в един прекрасен, уютен и функционален дом. 

Работа с нас

Нашата работа е фокусирана върху семплите и истински материали, правилната геометрия и лукса на простора , светлината и доброто функционално разпределение на пространството.

Предлагаме не само идеята, но и реализацията на самия проект, който е многослоен процес и включва: строително-ремонтни дейности, производство на мебели, селекция на цветове и материали, подови настилки, видове отопление, електроуреди, санитария и всичко останало, свързано с изграждането на интериора. 

  • Услугата за проектиране на интериор е съобразена изцяло с  Вашия бюджет, нужди и начин на живот.
  • Ние сме студио за интериорен дизайн, което реализира проектите и осигурява авторски надзор.
  • Винаги сме на разположение и имате връзка с нас.
  • Пестите време и пари, защото знаем колко ценни са те за Вас. В течение сме на цялостния процес от проектиране до крайния резултат.
  • Получавате изключително креативни и качествени интериорни решения, които са съобразени с вашия бюджет.
  • Всеки проект е специално и единствено създаден с грижа към Вас.

Вдъхновение

Работата с клиенти е вълшебен общ път, при който от 0 изграждаме доверие и признателност към нашите различни светове, което в крайна сметка води до вълнуващи и удовлетворяващи резултати.